24-07-2017 Δελτίο τύπου του Η Αντιπροέδρου της Βουλής Δημητρίου Κ. Καμμένου για τις Ελληνικές Διακρίσεις στην 58η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2017

24-07-2017 Δελτίο τύπου του Η Αντιπροέδρου της Βουλής Δημητρίου Κ. Καμμένου για τις Ελληνικές Διακρίσεις στην 58η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2017

Θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη Γεωργιάδη, τον 17χρονο μαθητή Γ’ Λυκείου που σήκωσε την Ελληνική Σημαία ψηλά στην 58η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2017, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Ο χρυσός ολυμπιονίκης, κατάφερε από την περσινή εύφημη μνεία στην 57η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων 2016, να ανέβει στην κορυφή, την καλύτερη ανταμοιβή για την σκληρή προετοιμασία των προηγούμενων ετών, αποδεικνύοντας πως αν υπάρχει αφοσίωση, αγάπη και μελέτη, τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον μαθητή Β’ Λυκείου Ραφαήλ Τσιάμη που αναδείχτηκε αργυρός ολυμπιονίκης αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μαθηματικών: Χ. Μελά, Δ. Λώλα, Δ. Τσιντσιλίδα και Ρ. Ψυρούκη, που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και κίνητρο, δείχνουν το επίπεδο της Ελλάδας και δίνει έναυσμα στα νέα παιδιά να αφοσιωθούν στα μαθηματικά. Συγχαρητήρια και ευχές για κάθε μελλοντική επιτυχία στα παιδιά και τις οικογένειές τους για τη στήριξη, τις θυσίες και τα εφόδια που τους έδωσαν για να αναδειχτούν.

Η Αριστεία είναι ο μοναδικός δρόμος που ακολουθώντας τον καταφέρνουμε να γινόμαστε καλύτεροι, να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Είναι ίσως ο μοναδικός δρόμος να αποφύγουν τα παιδιά μας τις σκοτεινές πλευρές της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας. Παιδιά σας ευχαριστούμε για το ύψωμα της Ελληνικής Σημαίας ψηλά πάνω απ’ όλες.

Κλείσιμο